EL NOSTRE DEPARTAMENT DE WEB HOSTING OFEREIX

Oferim als nostres clients servei de host i administració de dominis on podreu allotjar la vostre pàgina web o botiga virtual i podreu dispossar de tants correus com necessiteu.

També disposem de serveis cloud per a backup remot o per a compartir informació a través d'internet.

Podreu triar entre diferents plans de hosting depenent de les vostres necessitats d'espai web, quantitat de comptes de correu i redireccions, transferència web, bases de dades, espai cloud, ...

Disposem de servidors dedicats preparats per a cubrir totes les necessitats dels nostres clients ubicats en un centre de dades d'alt rendiment de velocitat i amb totes les mesures de seguretat i control amb backup de dades.

Els nostres correus electrònics disposen de transferència il-limitada amb protocols POP, IMAP, WebMail i Exchange.

Podreu autogestionar el vostre domini a través d'un panell de control personalitzat, amb gestió de dns, correus, web i recursos o també podeu recorrer al nostre servei d'atenció per a que ho gestionem nosaltres o per resoldre qualsevol dubte o consulta.

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.